Hallo,
Deze week geen wedstrijd op het programma,maar een mooie trainingsweek. Geen interval, noch snelheid, maar rustige duurlopen.  Uitschieters waren woensdag 2uur 15 en vandaag zondag 2 uur 35.
26 september komt nu snel dichterbij !  Volgende week de 30km in Izegem.

Gisteren heel mooie prestaties gezien in Grijsloke van collega-lopers  Frederic, Dieter, Joost, Dimi, Carlo, Steven en anderen die ik nu vergeet (sorry). Proficiat aan allen !!

Tot binnenkort (misschien ergens in Waregem)
Peter
 
Gisteren stond opnieuw een wedstrijd gepland, dit maal te Heule alwaar een 10km stond geprogrammeerd (volgens Garmin 10,4km).   De laatste wedstrijd dateerde reeds van 21 juli te Roeselare en na 4 intensieve trainingsweken die eigenlijk perfect verliepen, was ik met hoge verwachtingen aangekomen.  De opwarming met collega-lopers Bjorn Desmet, Steven Hocedez en Carlo Verleyen volgemaakt en om 16h00 dus aan de start.
Ik plaatste me in de aanloopronde rond de piste in ongeveer 10de positie en startte met (voor mezelf toch) een vrij hoog tempo, maar dat voelde prima aan.  Maar na de eerste van de 4 ronden kreeg ik enorm veel last van mijn maag en voelde me eigenlijk slechter en slechter worden.  Dan maar de tweede ronde sterk vertraagd in de hoop de maagklachten wat te doen verminderen, maar hielp helemaal niks.  Dan maar eens volledig gestopt en een twingtal meter gewandeld  (jawel !) en gedronken.  Helaas bracht dit ook geen zoden aan de dijk waardoor ik de wedstrijd dan maar letterlijk 'uitgestrompeld' ben en aangekomen in een povere 41'30 (21ste plaats)
Dit was een gigantische teleurstelling.  Wellicht heb ik te veel of te laat gegeten wat bleek uit advies van Johan Santens & Frederic Van de Heede.

Enfin, er valt nu eenmaal niks aan te doen maar toch ontgoocheld na de zware trainingsarbeid.  De avond toch nog positief afgesloten met vrouw & kinderen bij Johan & Frederic met een hapje en een drankje aan het zwembad te Waregem (alé, den bar hé)

Blijven trainen zeker !?


Picture
 
Hallo,
Dit weekend opnieuw geen wedstrijd op het programma door het zware trainingschema : maandag 45min loslopen (recup van 30km van de dag ervoor), dinsdag 1h30 met 5 x 10min tempo (r-5min), woensdag 1h50 duurloop, donderdag 1h40 met 10 x 5 min tempo  (r-2min), vrijdag rust, zaterdag 50min loslopen en vandaag zondag 2h05 duurloop op de Kluisbos.

Volgende week loop ik normaal in Heule een 10km. Benieuwd wat de trainingsarbeid van de jongste weken zal opleveren in een wedstrijd.
Daarnaast plan ik op 4sep de 30km van Dwars door Izegem.

Tot binnekort !
Peter
 
Hallo,
Vandaag voor het eerst een duurloop van 30km gedaan (30,3km om juist te zijn). Dit op de weg in de streek van Wakken, Oostrozebeke,Tielt,Dentergem, Markegem en Oeselgem.  Heel tevreden over deze training welke uiteraard aan een gezapig tempo werd afgelegd (in 2uur 39min - ongeveer 11,4 km/u)
Dank aan mijn pa voor de begeleiding op de fiets !
Tot binnenkort
Peter
 
Hallo,
Dit weekend staat er geen wedstrijd op het programma. De trainingen worden verder opgedreven tot 100km per week nu. Maar er komt nog meer natuurlijk...
Vandaag heb ik me nu ingeschreven voor de marathon in Gent, dus er is (bijna) geen weg meer terug.

Dit weekend nog een training van 2 uur voor de boeg.

Tot binnenkort (of tot in Waregem voor diegenen die ik regelmatig vergezel tijdens trainingen)
Peter