Blog Archives - Peter Ghyselinck - Amateur distance runner
 
Afgelopen woensdag 21 juli stond nog een wedstrijd gepland. Na de ontgoocheling in Koekelare was ik benieuwd hoe ik op een langere wedstrijd zou presteren, vooral na de weken van trainingen met opgedreven kilometers (90 tot 100km per week).
Ondanks de voorspellingen van regen en onweer was het droog gebleven aan de start. Enkele kleppers zoals Alexander Rodriguez, Dries Depoortere en Dieter Van de Walle gaven present. 
Ik had me voorgenomen om niet te snel te starten en nestelde me al snel in een groepje waar ik makkelijk kon volgen. Maar na 3 van de 6 ronden vond ik het welletjes heb ik het tempo wat opgedreven en zo het groepje achter mij gelaten en zo nog een paar man ingehaald.  Met een heel goed gevoel ben ik aangekomen in 59'43, net onder het uur, ondanks opkomende wind en regen.
Tevreden huiswaarts gekeerd. De trainingen beginnen te renderen. 
Volledige uitslag voor de liefhebbers op http://www.flacroeselare.be/Documenten/15%20km%202010.pdf
 
Tja, vergeten te vermelden dat ik morgen om 10h45 een afspraak heb in het UZ Gent voor een conditie test.    Dit wordt een heel interessant rapport hoe ik momenteel presteer en wat de groeimarge nog is. Ik kijk er naar uit !
Uiteraard post ik een verslag hierover.
Mvg
Peter
 
Beste collega-lopers & vrienden,

Aangezien ik sinds kort mijn eerste marathon voorbereiding heb aangevat en ik de blogs van andere collega-lopers als een interessant gegeven beschouw, heb ik ook mijn eigen blog-site aangemaakt.  Via deze weg zal ik regelmatige updates posten van de voorbereiding op mijn eerste marathon. 
Mvg
Peter